Αποστολή

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο διαμονής. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν πραγματοποιείται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Εταιρεία ταχυμεταφορών αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων στον χώρο σας με επιπλέον κόστος 2,50 ευρώ ανά παραγγελία. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι πάνω από 50,00 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον 1,40 ευρώ. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι πάνω από 50,00 €  η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών στην αρχική συσκευασία και με την παλιά απόδειξη εντός της συσκευασίας διότι θα σας στείλουμε καινούργια με το νέο δέμα .
Ο τρόπος αποστολής γίνεται ως Παράδοση-Παραλαβή και το κόστος είναι 3,50 € οπότε μόλις έρθει το καινούργιο δέμα σε εσάς με την μεταφορική που συνεργαζόμαστε θα σας ζητηθεί πίσω το παλιό δέμα το οποίο θέλετε και να αλλάξετε .